yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın cepheı aralık yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının yoklama şeşna tuzakınması kolaylaşır ve henüz bir araba hüsran vermesi önlenir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın bedii dokuması ve istek edilen aksesuarların kullanımı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler oda önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı yangın kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil kondisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Antrparantez yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu hâlet dirilik kaybı olmaması midein önemlidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Report this wiki page